U bent nu hier: Home » Limburg » Neerpelt » STUC'ADORE PLEISTERBEDRIJF

STUC'ADORE PLEISTERBEDRIJF

Bermstraat 3
3910 Neerpelt (Limburg)
Tel: 0032472896847
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › STUC'ADORE PLEISTERBEDRIJF STUC'ADORE pleisterbedrijf is een zelfstandig geregistreerd bedrijf, opgericht in 2017 door de zelfwerkende zaakvoerder. Wij voeren alle pleisterwerken uit in nieuwbouw en renovatie en eveneens grote als kleine werken voor bouwers en verbouwers. Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte. Vraag altijd naar referenties van uw stukadoor. Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf dat met de nodige kennis van zaken pleisterwerken uitvoert. Ook kleine gyprocwerken kunnen wij voor u uitvoeren.
Deze werken voeren wij uit zowel voor bouwpromotoren, aannemers, architecten als ook voor particulieren. Kwaliteit, planning en een correcte uitvoering dragen wij hoog in het vaandel. Dit alles bieden wij aan tegen zeer concurrentiƫle prijzen. Wij leveren alle mogelijke inspanningen om de pleisterwerken zo goed mogelijk in je bouwproces in te passen. Bij het goedkeuren van de offerte spreken we een eerste richttiming af. Zaakvoerder Fethi Sarikinaci volgt via regelmatig contact proactief de voortgang van de bouwwerken op. Enkele weken voor de start van de pleisterwerken, spreken we definitief een week af waarin de werken starten. Door goede afspraken mag je op twee oren slapen: wij zorgen niet voor een vertraging van uw werf.

STUC'ADORE pleisterbedrijf is vooral gespecialiseerd in binnenbepleistering van zowel nieuwbouw als renovatie. Daar ik zelf als zaakvoeder alle werken uitvoer heb ik een perfecte controle over de vakkundige werkwijze die ik toepas, kortom volgens de regels der kunst ! Ik werk meestal met dezelfde producten en verwerk deze meestal machinaal. Maar alle producten liggen in onze mogelijkheid.

Wij bepleisteren zowel voor particulieren als aannemers. Iedereen kan dus beroepen op onze pleisterdiensten.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Wij hopen u van dienst te zijn.
Hopelijk tot binnenkort!

Fethi Sarikinaci
Zaakvoerder
0 472 89 68 47

Bermstraat 3,
3910 Neerpelt
Diensten: binnenpleisteren, gyprocwerken, cementeren, stucanetwerken
Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy