U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Tielt » Masen Filip

Masen Filip

Kasteelstraat 33
8700 Tielt (West-Vlaanderen)
Tel: 0479 75 62 58
Fax: -
BTW-nr: 0891.056.054
Afbeelding › Masen Filip Bij de bouw van een woning is het belangrijk dat u met bekwame vakmensen werkt. Het gaat immers om het huis dat u vele jaren zal bewonen en waarin u vrienden en familie zal ontvangen. Filip Masen is zo een vakman. Voor uw pleisterwerk kan u rekenen op zijn jarenlange ervaring en bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand resultaat. Ook voor de plaatsing van Gyproc en binnencementwerk kan u beroep doen op zijn inzet, want Filip heeft ruim 15 jaar ervaring in de bouwsector.

Neem uw renovatiewerken of nieuwbouwplannen door met Filip Masen. Hij is de geschikte man voor pleisterwerken, binnencementering en voor het installeren van Gipsplaten en voor precisiewerk met clayfinish en kleurpleister. U bent zeker van een stipte uitvoering aan een gunstige prijs. Het werk wordt nauwgezet en met veel zorg uitgevoerd en tot in de details afgewerkt.

Bel voor een gratis offerte naar het nummer 0479 75 62 58, U krijgt dan snel een bezoek op de werf zodat u binnen de week een persoonlijke en vrijblijvende offerte in de bus krijgt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy